Véleménye mindenkinek lehet

Friss topikok

  • Zka: Tényleg mindenkinek lehet véleménye de én tökre örülnék neki, ha többen tartanák meg magunkak. Ez ... (2016.02.15. 14:12) Fukusima

Címkék

Fukusima

2013.10.04. 17:41 Másszemlélet

Első téma, amivel foglalkozni szeretnék, az ennek az erőműnek a témája. Mert oké, hogy két éve volt egy cunami, ami félig lerombolta, de az hogy azóta se csináltak vele semmit, az már kevésbé. Nagyon is aggasztó a dolog. Mert egyrészt nagyon veszélyes, másrészt pedig az a környezeti szennyezés, amit okoz, nem igazán hozható helyre belátható időn belül. 

Nevezzétek összeesküvés-elméletnek a dolgot, bizonyos szemszögből logikus lépés a helyzetet fenntartani. Vagy legalábbis nem siettetni a javítást. 

Ázsia és vele Japán is a túlnépesedéssel küzd. Japán ilyen szempontból még nehezebb helyzetben van. A szigetek java része hegység, lakhatásra vagy bármilyen termelésre alkalmatlan. Így ahol lehet, ott nagyon zsúfoltan vannak az emberek.

Sok féle teória és elmélet látott napvilágot az utóbbi években, hogyan lehetne csökkenteni a zsúfoltságot. És tádám, itt jön Fukusima a képbe. A gyerekekre és az idősekre a legveszélyesebb a sugárzás. Egy éveleji felmérésben kiderült, hogy minden második gyerek pajzsmirigy változásban szenved. Körülbelül a felük nem fogja megérni a 15 életévet és további 25% a 21 évet.  

Ezzel a lépéssel megoldják részben a túlnépesedés kérdését kicsit, felpörgetik a gyógyszeripart még jobban. Majd besöprik az elismeréseket, hogy igen, ők mindent megtettek a helyzet legjobb kezeléséért. Az a pár tízezer ember pedig nem számít. Na szerintem ez a népirtás modernkori levezetése. Vagy csak én gondolom esetleg így?

1 komment

Címkék: atom japán nép irtás reaktor fukusima

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyemindenkineklehet.blog.hu/api/trackback/id/tr885550908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2016.02.15. 14:12:51

Tényleg mindenkinek lehet véleménye de én tökre örülnék neki, ha többen tartanák meg magunkak. Ez a bejegyzés is tipikus példa egy olyan véleményre, amit inkább a négy fal között kellett volna tartani.
süti beállítások módosítása