Véleménye mindenkinek lehet

Friss topikok

  • Zka: Tényleg mindenkinek lehet véleménye de én tökre örülnék neki, ha többen tartanák meg magunkak. Ez ... (2016.02.15. 14:12) Fukusima

Címkék

Egy kis meglepődés

2013.10.08. 07:11 Másszemlélet

Az első postom eléggé felborzolta a kedélyeket, kaptam érte hideget-meleget egyaránt. De a többség javarészt egyetért velem. Kaptam közben emailban tőletek pár érdekes témát, amivel amint időm engedi hogy utána nézzek, postolni fogom mindenképpen.  Lesz itt 9/11, azaz World Trade Center, élelmiszeripar és sok hasonló téma valamint a mindennapok hírekből is csemegézek ha akad olyan ami kicsit elgondolkodtató.  

Bár jó néhányan tudják hogy a média, csak részigazságot vagy teljesen mást ad le hogy ne legyen pánik esetlegesen felháborodás. Ennek ellenére sokan még mindig szentül hisznek a tévének és a rádiónak. Pedig ha egy kicsit elgondolkodunk rajta lehet hogy mégsem egészen úgy van ahogy ők tálalják. De mivel ők a hivatalos média ezért ez innentől csak találgatás. Vagy ahogy az emberek az utóbbi időben szeretik hangoztatni összeesküvés-elmélet.  

Pedig szerintem nincsen abban semmi rossz ha egy dolgot több szemszögből is megnézünk, bár a mai világban nem szeretik ha valaki gondolkodik. De erről a témáról is majd később. 

Addig is szívesen fogadok tőletek témákat,  ötleteket valamint híreket,  amik szerintetek sem fedik a teljes valóságot.. 

Ha van ilyen akkor kommentben vagy az utfan017@gmail.com ra küldjétek.

Szólj hozzá!

Címkék: média hír összeesküvés elmélet

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyemindenkineklehet.blog.hu/api/trackback/id/tr425556227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása