Véleménye mindenkinek lehet

Friss topikok

  • Zka: Tényleg mindenkinek lehet véleménye de én tökre örülnék neki, ha többen tartanák meg magunkak. Ez ... (2016.02.15. 14:12) Fukusima

Címkék

6000 új kamionos....ja. Mégsem...

2016.02.18. 01:15 Másszemlélet

Kamionosnak lenni jó, szép az élet, sok a pénz. Akár 440ezer forint is havonta..szépen hangzik ugye? Cserébe folyton csak a gázt nyomod, húgyszagú parkolókban éled az életed és ha családod van csak képről láttod őket. Cigány élet amit nagyon kevesen szeretnénék. De most a kormány lehetőséget biztosít arra hogy te ingyen kamionos legyél és önként és dalolva menj szívni egész nqp. Csupán három évet kell aláírni egy magyar munkáltatónál. És pont a legnagyobb és egybén legrosszabb hírűnél, a napocskánál.

Kicsit furcsa a dolog, állámi segitség egy ugymond magáncégnek hogy soför legyen? Amikor az utak ígyis túlterhelés szélén vannak? Vagy éppen hogy a környezetet kéne kimélni és vasútra terelni az árút? Nos ezek a dolgok nemszámítanak jelenleg. Csak az hogy legyél soför. Csak éppen nincs olyan elmebeteg aki ezt bevállalná. Értelmes ok a pénzen kivül nincsen, sőt ha kiszámolja az ember hogy mennyit dolgozik és milyen felelősséget vállal érte még a pénz sem ok. De akkor is csak legyél kamionos és az jó lesz. Legalábbis nekik, mert hogy a söfőr az nem fog meggazdagodni az biztos. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyemindenkineklehet.blog.hu/api/trackback/id/tr598400084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása