Véleménye mindenkinek lehet

Friss topikok

  • Zka: Tényleg mindenkinek lehet véleménye de én tökre örülnék neki, ha többen tartanák meg magunkak. Ez ... (2016.02.15. 14:12) Fukusima

Címkék

Továbbra is a migránsok....

2016.02.18. 00:33 Másszemlélet

Bár az utóbbi időben kissé csillapodtak a hírek de továbbra is több 10ezer állítólag menekült vagy szerintem inkább katona tart Európa felé. Szerencsére azért most már kezdenek egyre többen ráébredni hogy vapamü nem éppen úgy van ahogy ezek a szegény menekültek mondják. 

De kedves olvasó ha esetleg nem is hinnéd el amit írok gondolkodj. Jól táplált, erős férfiak jönnrk leginkább.  A segély amit adnak nekik nem kell és elszórják legyen az ennivaló vagy folyadék. Nem kell nekik segítség, nagyon is jól tudják hogy hova tartanak. Bőséges készpénz tartalékkal rendelkeznek és bármi áron szinte és kizárólag csakis Németország a céljuk. Nem véletlenül van az hogy az afott ország törvínyeit is figyelmen kivül hagyva elindulnak gyalűg bárhogy a céljukhoz. A sok idióta vezető meg még asszisztált is hozzá. Autópályán sétálni rendőrök felvezetésével. Ha bárki más csinálná azzonal letartoztatnák de őket még kisérgetik is.

 

És jogy miért pont Németország a cél?

Fejlett az ipar jók a lehetőségek mindenre. Plusz van egy idióta Merkel aki tárt karokkal várja őket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyemindenkineklehet.blog.hu/api/trackback/id/tr788400030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása