Véleménye mindenkinek lehet

Friss topikok

  • Zka: Tényleg mindenkinek lehet véleménye de én tökre örülnék neki, ha többen tartanák meg magunkak. Ez ... (2016.02.15. 14:12) Fukusima

Címkék

Betelepítés....

2015.08.11. 22:15 Másszemlélet

Mostanság az országban járva, álltalános a menekültek látványa, valamint témája is. 

 

De erősen kiborító, hogy a sok birka, agyhalott még mindig azt dajkamesét nyomja folyamatosan, hogy jaj mert náluk háború van. Igen, az van. Akkor mi a tökömet keres itt Magyarországon? Miért tud olyan ruhában járni ami nálunk egy havi fizetés? Hogyhogy a javarészének a legjobb telefonja van? Miként lehet az hogy több ezer kilométert gyalogolt le, étlen, szomjan, menekülve minden elől és mégis ápolt és életerős maradt? 

 

Ebbe nem gondolnak sokan. Ezek nem menekültek, hanem egy nagyon is tudatosan felkészült modern hadsereg. Tisztában vannak a jogaikkal jobban mint akik itt élnek. Szerintem ez éppen elég jel hogy észbe kapjanak az emberek végre, de ezekután még kiváncsian várom, mégis mivel akarják megcáfolni a gondolataimat.

Szólj hozzá!

Címkék: média hír összeesküvés elmélet menekült nép

A bejegyzés trackback címe:

https://velemenyemindenkineklehet.blog.hu/api/trackback/id/tr657699892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása